
Billege AndrásA SpaTrend hivatalos grillmestereA szabad tűzön készült ételkészítés szerelmese. Legyen az grill, BBQ vagy főzés, minden módszert imád. Kedvencei a fa és faszén tüzelésű sütők, de a gázgrillek sem hozzák zavarba. Szenvedélyének már több mint húsz éve hódol. |

Nagy Róbertaz "NR el Jefe" brand tulajdonosaA grillezés és BBQ szerelmese, elmúlt néhány évben marhahús fronton megkerülhetetlen volt. Ezt elengedve most nagy örömmel veti magát a húsmentes és halas ételek forgatagába, utóbbit már csak azért is, mert tősgyökeres balatoni srác… |

Horváth Kicsizsó ZsoltBodrogSmoker BBQ tulajdonosaHorváth Zsolt (aka KicsiZsó), a BodrogSmoker BBQ “Pitmastere”, akit 7 évvel ezelőtt ragadott magával a BBQ világa. Azóta rengeteg rendezvényen, és versenyen készített már tökéletes BBQ húsokat. |

Biró Botond BoldizsárBéterv lakásétterem/ parfümséfAki számára a főzésben nincsenek törvények vagy receptek, pusztán ízek, illatok, színek és érzések vannak. |

Kis SándorséfSzámtalan főzés-sütés iránt érdeklődőnek adta már át tudását a Miele Főzőiskolában. Nagy gyakorlattal rendelkezik a gasztronómiai oktatásban, így szívesen bemutatja majd fogásai elkészítését, sőt tippjeit és praktikáit is örömmel megosztja a rendezvényen. |

Mák TamásA Trattoria Pomo D'Oro pizzamestereAki már az étterem megnyitása óta a pizzakemence mellett áll, és havonta több ezer pizza kerül ki gondos, szakértő kezei közül. |

Kecsedi Dávida JD’s BBQ fűszerek egyik megálmodója2018 óta meghatározó alakjai a magyar grill & BBQ közösségnek, a második legnagyobb BBQ fűszermárka, a JD's BBQ egyik tulajdonosa, fanatikus grill és BBQ rajongó. |
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS! |
OKTATÁS & BEMUTATÓ-SOROZAT A SZÍNPADON
10:00-10:30 Marhaszegy
Ismerkedj meg közelebbről a BBQ király kategóriájával, megmutatjuk a hús professzionális előkészítését és fűszerezését, eláruljuk a tuti sütési tippeket a tökéletesen szaftos, puha végeredményért.
11:00-11:30 Pulled pork
Bemutatjuk a talán legismertebb BBQ fogást, körbejárjuk a hús-választás témakörét. Milyen húsok alkalmasak a sütésre? Hogyan trimmeljük és fűszerezzük a tökéletes pulled pork alapanyagot?
12:00-12:30 Oldalas
Lesd el a St. Louis cut elkészítésének minden fortélyát, ismerd meg a BBQ oldalas formázásának lépéseit, megfelelő fűszerezését és sütési technikáját!
13:00-13:30 Kiterített csirke
Tanuld meg a mesterektől a legnépszerűbb szárnyas fogás professzionális elkészítését, az alapanyag kiválasztásától, a fűszerezésen át, a sütésig. Eláruljuk a ropogós bőr titkát is!
13:30-14:00 Ozsvárt Gábor előadása
Ozsvárt Kolbászműhely termékbemutató. Minden, amit a különféle grillkolbászokról tudni érdemes!
14:00-14:30 The Bastard bemutató
Bemutatkozik a The Bastard faszenes kerámia sütő, a barbecue holland büszkesége. Billege András mennyei falatokat készít a nem csak szép, de hatékony és funkcionális grillen.
14:30-15:00 Kolbásztöltés bemutató
Ozsvárt Gábor, az Ozsvárt Kolbászműhely alapítója bemutatja a tökéletes grillkolbász elkészítésének technikáját.
15:00-15:30 Kolbász & köretek a grillen
Mi a különbség a grill és a BBQ kolbász között? Ismerkedj különböző kolbászsütési technikákkal! Megmutatjuk hogyan készítsd el gyorsan és egyszerűen a legnépszerűbb köreteket BBQ fogásokhoz.
16:30 Tálalás
VIP "All In" belépőjeggyel rendelkező vendégeink elfogyaszthatják a bemutató sorozat során elkészített gazdag grill tálakat.
Nézd meg a legjobb grilleket, kemencéket, füstölőket és kiegészítőket működés közben! Lesd el a professzionális használatot a profiktól!
Ismerd meg a legjobb kanadai Broil King gázgrilleket, a faszenes kerámia grillek királyát, a Kamado Joet, saját márkánkat, a Kamado Chefet, az úttörő okos grillt, a Masterbuiltet, a olasz kültéri konyhaművészet sztárját az Alfa Forni kemencéket és a szemet gyönyörködtető sokfunkciós Ofyr sütőket.
Jegyek
Ne maradj le, szerezd be a jegyed most!
Jegyek elérhetők a Cooltix felületén!
IRÁNY A JEGYVÁSÁRLÁS! |
A SpaTrend Gasztro Grill Fesztivál látogatása 8 éves korig ingyenes.
- A programváltozás jogát fenntartjuk. -